top of page

MY ICT SERVICES

BUSINESS INTELLIGENCE

SOFTWARE DEVELOPMENT

ADVIES

About
01 / BI

Wij bieden al meer dan 15 jaar business intelligence oplossingen voor met name bedrijven in de retail sector. Inmiddels kennen we de branche-specifieke wensen en valkuilen als geen ander.

02 / SOFTWARE

We hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van form- en web applicaties, modules of losse scripting.
 

03 / ADVIES

We staan u graag bij met raad en daad bij ingewikkelde ICT vraagstukken en projecten. Met een professional van MY ICT Services kunt u met een gerust hart uw ICT uitdagingen door ons laten onderzoeken en adviseren. 

ONS VERHAAL

In 2007 besloten we met 4 consultants om afscheid te nemen van de grote ICT advies kantoren en voor zichzelf te beginnen in de overtuiging dat we meer kunnen en willen betekenen voor een klant.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, een open dialoog en heldere doelen. Wij zijn van een praktische aanpak en vermoeien u niet te veel met theoretische kennis.

TECHNOLOGIËN

Wij maken gebruik van de bekende en bewezen Microsoft technologieën zoals .NET, SQL Server, Analysis Services, Reporting Services,Integration Services en Power BI.

Hierdoor ontwikkelen we betrouwbare en breed ondersteunde oplossingen die naadloos kunnen worden ingepast in uw eigen organisatie.

sissyboy_0050-lr.jpg
Sissy-Boy_edited.png

Voor deze grote retailer hebben we een heel breed spectrum van BI oplossingen mogen ontwikkelen om de organisatie real-time inzicht in al haar processen te geven. Daarnaast verzorgen we datastromen met externe partners om zo voor zo efficiënt mogelijke processen te zorgen.

KLANTEN

Contact

CONTACT

  • LinkedIn Social Icon

Margrietlaan 2
5263BV 
Vught, The Netherlands

Bedankt voor je bericht, we zullen zo snel mogelijk reageren!

Vul hier uw email adres in om een vrijblijvende kennismaking af te spreken op uw kantoor. 

bottom of page