top of page

Het van oorsprong Engelse familiebedrijf (Manfield & Sons) opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in de prachtige Haagse winkelstraat. De kwalitatief hoogwaardige schoenen gingen als warme broodjes over de toonbank waarna snel vestigingen in Amsterdam en Rotterdam volgden. Momenteel is de Manfield formule uitgegroeid tot een keten van ruim 45+ winkels in Nederland, Duitsland en België. 

Voor deze prachtige keten hebben we de business intelligence mogen verzorgen. Van kassasysteem tot HR pakket en data van derden. Alles is met elkaar verbonden om Manfield in staat te stellen zo goed en snel mogelijk beslissingen te nemen.

sneakersdoorstart.jpg
SNKS_logo.png

Het van oorsprong Engelse familiebedrijf (Manfield & Sons) opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in de prachtige Haagse winkelstraat. De kwalitatief hoogwaardige schoenen gingen als warme broodjes over de toonbank waarna snel vestigingen in Amsterdam en Rotterdam volgden. Momenteel is de Manfield formule uitgegroeid tot een keten van ruim 45+ winkels in Nederland en België. Sinds 2023 maakt Sneakers.net onderdeel uit van Termeer.

Door het koppelen van onder andere ERP, urensystemen, salaris administratie systemen, google analytics, webshops en externe voorraden bij leveranciers hebben we een systeem ontworpen dat voorziet in rapportage en analyse, maar ook planning en proces monitoring.

Dagelijks werken tientallen mensen tegelijk met de informatie en self-service business intelligence tooling en werkt het systeem op de achtergrond net zo hard mee met de automatische controles die continue worden uitgevoerd.

Door de combinatie van data-bronnen komen alle bedrijfsprocessen samen.

Deze klant is hiermee in staat  om complexe en consistente analyses te maken over enorme hoeveelheden informatie om zo de best mogelijke inzichten te krijgen en beslissingen te maken.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan geavanceerde inkoopplannen, fraude controle, voorraad optimalisaties en bijvoorbeeld product performance portfolio's.

Voor deze klant ontsluiten wij onder andere de bekende retail softwarepakketten SRS erp pakket, Manus urenregistratie, AFAS HRM administratie en Xsarus e-commerce.

bottom of page