top of page

Sinds de oprichting in 1996 heeft Suitable zich ontwikkeld tot een van de grootste spelers op de markt van herenkleding. Met 17 fysieke winkels en een award-winning website heeft Suitable zich een vaste plek in het retail landschap verworven.

 

Suitable maakt het elke man makkelijk om slimme stijlkeuzes te maken. Passend bij zijn karakter, bouw en de gelegenheid waarvoor hij zich kleedt. 

Suitable.jpg
Suitable.png

Al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van duurzame, kwalitatieve herenmode. Of je nu kiest voor het eigen Suitable label of de andere topmerken: met het brede fashion aanbod zetten ze jou in je kracht door samen de juiste kledingselectie te maken. Shop online of kom langs in één van de17 Suitable boetieks.

Voor Suitable hebben wij de business intelligence mogen ontwikkelen waarmee het merk zo efficiënt mogelijk kan werken en kansen en gevaren snel kan identificeren.

De ontwikkelde oplossing bestaat uit een datawarehouse dat periodiek en real-time gevoed wordt door een scala van applicaties. Op deze data laag worden verschillende type presentatie lagen aangeboden, al naar gelang de wensen van de klant.

Op basis van een MS SQL Server database hebben wij onze standaard oplossing voor de retail sector geïmplementeerd. De databronnen die we o.a. ontsluiten en combineren in onze rapportage oplossing zijn:
 

bottom of page