top of page

Voor dit retailmerk met haar brand store in Amsterdam en haar unieke stijl hebben wij de business intelligence oplossingen mogen ontwikkelen. 

Omdat we hierbij gebruik hebben gemaakt van onze standaard BI oplossing voor retail klanten, is in hele korte tijd een volwaardige BI omgeving aangesloten op de door Stetson Amsterdam gebruikte systemen en rolden de eerste rapporten binnen no-time bij de medewerkers binnen.

STETSON-SS23_03-1.jpg

Voor Stetson hebben wij de business intelligence mogen ontwikkelen waarmee het merk zo efficiënt mogelijk kan werken en kansen en gevaren snel kan identificeren.

De ontwikkelde oplossing bestaat uit een datawarehouse dat periodiek en real-time gevoed wordt door een scala van applicaties. Op deze data laag worden verschillende type presentatie lagen aangeboden, al naar gelang de wensen van de klant.

Op basis van een MS SQL Server database hebben wij onze standaard oplossing voor de retail sector geïmplementeerd. De databronnen die we o.a. ontsluiten en combineren in onze rapportage oplossing zijn:
 

stetson_logo.png

Het assortiment van Stetson wordt natuurlijk bepaald door de bekende hoeden, maar bestaat ook uit kleding, jeans en andere accessoires. Zo waarborgen zij een breed assortiment waarmee ze hun klanten de grootste keuze aan modieuze artikelen van de beste kwaliteit en steeds nieuwe modellen kunnen aanbieden.

bottom of page