top of page

MY ICT SERVICES

BUSINESS INTELLIGENCE

STANDAARD OPLOSSING

RETAIL

We hebben een standaard BI oplossing voor de retail sector ontwikkeld. Op basis van onze ervaring en kennis die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren hebben we een framework opgezet waarmee we in staat zijn in hele korte tijd een made to measure BI oplossing te bieden.

01 / VAN PROBLEEM

Speciaal voor retail ondernemers hebben we een standaard bi omgeving ontwikkeld waarmee we snel een oplossing op maat kunnen leveren.

 

Data uit werkgebieden als verkoop, inkoop, voorraad, personeel en logistieke planning kunnen worden samengebracht in de database.

 

Vanaf daar kunnen we door combineren en verrijken de data omzetten naar informatie op basis waarvan snel en accuraat de juiste beslissingen kunnen worden genomen.

02 / NAAR AANPAK

Onze standaard omgeving draait op het Microsoft BI platform en maakt gebruik van alle standaard onderdelen om tot een optimaal product te komen. Zo kunnen we alle data-bronnen die in gebruik zijn bij een klant ontsluiten en inladen in de database.

Van kassa- tot boekhoudpakket, van hr software tot webservices, deze data wordt periodiek of real-time opgehaald en ingelezen. 

Op basis van de (combinatie van) data kan het systeem naast rapporteren ook continu uw processen bewaken en u alarmeren wanneer verstoringen dreigen.

03 / TOT OPLOSSING

Het eindresultaat is een omgeving waarin u automatisch uw gewenste informatie in uw mail ontvangt. Deze rapporten zijn ook zelf op te halen in een uitgebreide rapportage portal.

Daarnaast bieden we gebruiker ook de mogelijkheid middels OLAP omgevingen in MS Excel eenvoudig geavanceerde analyses en dashboards te maken.

U legt de kracht van de BI oplossing letterlijk in handen van uw medewerkers!

Financieel rapport

RAPPORTAGES

Dagelijks de belangrijkste KPI's automatisch in de mailbox van het management. De te ontvangen inkooporders bij logistiek en de winkels ontvangen dagelijks een verkoopoverzicht of afprijs lijsten.

Alles is mogelijk met de rapportages die automatisch verstuurd worden of geduldig op de portal staan te wachten op een gebruiker.

Rapporten kunnen in elk gewenst format worden aangeleverd.

 

bottom of page