top of page

Voor deze retailketen met haar unieke stijl en iconische merken hebben wij de business intelligence oplossingen mogen ontwikkelen. We helpen deze klant door middel van accurate en duidelijke rapportages, dashboards en self-service BI omgeving om snel in te kunnen springen op deze concurrerende markt.

Omdat we hierbij gebruik hebben gemaakt van onze standaard BI oplossing voor retail klanten, is in hele korte tijd een volwaardige BI omgeving aangesloten op de door Steppin'Out gebruikte systemen en rolden de eerste rapporten binnen enkele dagen uit het systeem.

leidschendam_1.jpg
steppinout.png

Steppin' Out is al 35 jaar sterk in iconische merken en kenmerkende stukken met een verhaal. Vertegenwoordigd in vele Nederlandse steden met 16 winkels en een website.

Voor Steppin' Out hebben wij de business intelligence mogen ontwikkelen waarmee het merk zo efficiënt mogelijk kan werken en kansen en gevaren snel kan identificeren.

De ontwikkelde oplossing bestaat uit een datawarehouse dat periodiek en real-time gevoed wordt door een scala van applicaties. Op deze data laag worden verschillende type presentatie lagen aangeboden, al naar gelang de wensen van de klant.

Op basis van een MS SQL Server database hebben wij onze standaard oplossing voor de retail sector geïmplementeerd. De databronnen die we o.a. ontsluiten en combineren in onze rapportage oplossing zijn:
 

bottom of page