top of page
Open teken

STANDAARD OPLOSSING BI VOOR RETAIL

Ga snel aan de slag met uw eigen cijfers

HOE PAKKEN WE DIT AAN?

1 VAN PROBLEEM

Speciaal voor retail ondernemers hebben we een standaard bi omgeving ontwikkeld waarmee we snel een oplossing op maat kunnen leveren.

 

Data uit werkgebieden als verkoop, inkoop, voorraad, personeel en logistieke planning kunnen worden samengebracht in de database.

 

Vanaf daar kunnen we door combineren en verrijken de data omzetten naar informatie op basis waarvan snel en accuraat de juiste beslissingen kunnen worden genomen.

2 NAAR AANPAK

Onze standaard omgeving draait op het Microsoft BI platform en maakt gebruik van alle standaard onderdelen om tot een optimaal product te komen. Zo kunnen we alle data-bronnen die in gebruik zijn bij een klant ontsluiten en inladen in de database.

Van kassa- tot boekhoudpakket, van hr software tot webservices, deze data wordt periodiek of real-time opgehaald en ingelezen. 

Op basis van de (combinatie van) data kan het systeem naast rapporteren ook continu uw processen bewaken en u alarmeren wanneer verstoringen dreigen.

WAT KRIJG JE?

3 Naar oplossing

Het eindresultaat is een omgeving waarin u automatisch uw gewenste informatie in uw mail ontvangt. Deze rapporten zijn ook zelf op te halen in een uitgebreide rapportage portal.

Daarnaast bieden we gebruiker ook de mogelijkheid middels OLAP omgevingen in MS Excel eenvoudig geavanceerde analyses en dashboards te maken.

U legt de kracht van de BI oplossing letterlijk in handen van uw medewerkers!

RAPPORTAGES

Microsoft Reporting Services

Microsoft Power BI

Standaard en op wens gemaakte rapportages kunnen via een portal worden opgehaald of automatisch verzonden worden.

Dashboards in Power BI zijn eenvoudig op te zetten op basis van de standaard BI voor Retail oplossing.

SELF SERVICE BI

Microsoft Analysis Services

Self-service BI waar iedereen mee kan werken!

 

Via Analysis Services wordt een OLAP omgeving gehost. Hiermee kan u in Excel zelf uw eigen rapporten samenstellen op basis van deze razendsnelle technologie.

PROCESS MONITORING

Microsoft SQL Server

Self-service BI waar iedereen mee kan werken!

 

Via Analysis Services wordt een OLAP omgeving gehost. Hiermee kan u in Excel zelf uw eigen rapporten samenstellen op basis van deze razendsnelle technologie.

bottom of page